Hizo: "Nu îi voi da afară pe spaniolii din echipă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo
Viorel Hizo

"Dulăul" se va baza în continuare pe cei doi spanioli care au mai rămas la echipă, Campano şi David Rivas, chiar dacă aceştia au fost aduşi de Caro. Fundaşul Campano, cel mai hulit fotbalist de către Porumboiu, are şanse mari să fie titular mâine (22:00), în meciul cu CFR Cluj.

"Avem o echipă destul de valoroasă, însă sunt nemulţumit din cauza accidentărilor. Şi-a revenit Sînmărtean, dar nu mă pot baza pe opt jucători foarte buni, printre care şi Pancu, Milanov, Gerlem sau Hugo Luz. Contra CFR-ului va fi o partidă destul de echilibrată, dar avantajul nostru este că jucăm acasă", afirmă Hizo, care se va baza în continuare şi pe cei doi spanioli aduşi de Lopez Caro, cărora potrivit lui Adrian Porumboiu, li se dublează salariul în funcţie de minutele jucate până la finalul sezonului.

"Campano poate evolua atât mijlocaş dreapta, cât şi fundaş dreapta. Cât timp aceşti jucători sunt în lot, eu am să-i folosesc. O să vedeţi mâine (n.r azi) dacă o să joace", ne-a spus antrenorul care se află la al treilea mandat la moldoveni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite