Hizo: "Nu mai admit nici cel mai mic act de indisciplină"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, luni, că nu mai admite nici cel mai mic act de indisciplină, făcând referire la faptul că atacantul Wesley Lopes a absentat nemotivat de la reunirea formaţiei moldave.

"Nu mai admit nici cel mai mic act de indisciplină, şi aşa am făcut multe compromisuri în turul campionatului. Jucătorii trebuie să înţeleagă că oricare dintre ei poate pleca de la echipă şi se poate fără oricare dintre ei, la fel cum se poate şi fără mine. Singurul fără de care nu se poate este finanţatorul echipei, chiar dacă mă bazez doar pe jucătorii din turul campionatului, având în vedere că este foarte greu cu transferurile la Vaslui, în momentul de faţă. Sunt deziluzionat de faptul că Wesley nu este prezent astăzi, la reunirea lotului, nu a anunţat pe nimeni că nu vine şi va suporta consecinţele", a spus Hizo.

Lotul echipei FC Vaslui s-a reunit, luni dimineaţă, la stadionul Municipal din Vaslui, după cinci săptămâni de pauză, de la reluarea pregătirilor lipsind nemotivat brazilianul Wesley Lopes. De la reunire au mai lipsit, însă învoiţi, Yero Bello şi David Rivas, primul doarece are proces în Israel, iar al doilea pentru că soţia sa va naşte gemeni, miercuri. Cei doi sunt învoiţi până joi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite