Hizo: "Niciun jucător nu va pleca de la Vaslui, cu excepţia lui Ghencev"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, vineri, că niciun jucător nu va pleca în această vară de la echipă, cu excepţia mijlocaşului Stanislav Ghencev, al cărui contract cu gruparea moldavă expiră.

"Tot ce apare prin presă legat de posibile plecări, de Wesley sau alţi jucători, sunt doar zvonuri. Sunt cluburi care stau toată ziua pe la televiziuni şi fac ei tot felul de scenarii cu jucători. Nu va pleca niciun jucător în această vară de la Vaslui. Ghencev este singurul care nu va mai rămâne, un jucător pe care l-am apreciat în cei trei ani cât a stat aici. Eu, personal, aş dori să rămână, dar nu există concordanţă între oferta noastră şi pretenţiile lui", a spus Viorel Hizo.

Tehnicianul îşi doreşte, pe de altă parte, să aducă jucători la echipă, însă nu ştie când va fi posibil acest lucru. "Aşteptăm decizia TAS să vedem dacă se ridică interdicţia la transferuri. Dacă nu, mergem în continuare cu echipa pe care o avem, cea mai bună din campionat, în opinia mea", a explicat Hizo.

Formaţia FC Vaslui va întâlni, sâmbătă, în deplasare, echipa Pandurii Târgu Jiu, în ultima etapă a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite