Hizo: "Ne aşteaptă un joc foarte greu împotriva Craiovei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat că se teme de meciul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, în condiţiile în care echipa oaspete a creat probleme grupării moldave în ultimii ani.


"Mâine (n.r. - miercuri) ne aşteaptă un joc foarte greu, deşi mulţi vor zâmbi când aud acest lucru, în condiţiile în care Craiova este în acest moment sub linia de 15. Cu atât mai mult, trebuie să fim atenţi pentru că Universitatea Craiova ne-a creat multe probleme la Vaslui în ultimii ani. Şi atunci, trebuie să avem responsabilitatea necesară şi să ne continuăm această luptă dusă pentru urmărirea echipelor din faţă şi a ne detaşa şi separa de grupul de echipe care este în spatele nostru. Trebuie să trecem peste înfrângerea de la CFR Cluj pentru că nu avem timp să stăm trişti după o înfrângere", a spus Hizo.

În cele patru partide disputate până acum la Vaslui, Universitatea Craiova a câştigat una şi a remizat de două ori, golaverajul fiind 6-5 în favoarea ocupantei locului trei în clasamentul Ligii I.

FC Vaslui va întâlni, miercuri, de la ora 19.00, pe Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a XXIX-a a Ligii I, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite