Hizo: "E injust că nu toate echipele sunt tratate la fel"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo
Viorel Hizo

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, luni, după remiza din meciul cu FC Braşov, scor 1-1, că probabil formaţia sa va fi scoasă din lupta pentru titlu de faza la care ardelenii au marcat din ofsaid.

"Îmi e foarte greu să-mi adun gândurile după acest meci. Am văzut şi eu faza de la golul Braşovului şi a fost ofsaid clar. E o mare injusteţe. Alte echipe câştigă din ofsaid, iar noi în lupta pentru titlu să pierdem aşa cum s-a întâmplat tocmai la un arbitru ca Balaj... E injust că nu toate echipele sunt tratate la fel. Jocul echipei mele nici nu mai contează. Este un rezultat nederept, Braşovul putea marca un gol corect şi atunci îmi scoteam pălăria. Am pierdut două puncte importante. Probabil că vom fi scoşi din luptă de această fază care a influenţat rezultatul. Nu ştiu dacă meritam să fiu eliminat, am vorbit respectuos, acum depinde ce va scrie domnul Balaj în raport", a spus Hizo.

Echipa FC Vaslui a terminat la egalitate, luni, în deplasare, scor 1-1 (1-0), cu formaţia FC Braşov, în ultimul meci al etapei a XXI-a a Ligii I. Oaspeţii au deschis scorul prin Wesley, în minutul 35, gazdele punctând prin autogol lui Kuciak, din minutul 55.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite