Hizo: "Cred că Oţelul a câştigat campionatul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Viorel Hizo, crede că Oţelul Galaţi este campioana actualei ediţii a Ligii I, după egalul înregistrat de vasluieni cu FC Timişoara şi victoria obţinută de gălăţeni împotriva celor de la Universitatea Craiova.

"Nu se mai poate întoarce soarta acestui final de sezon. Cred că Oţelul a câştigat campionatul, aşa cum cred că cei din comitetul de licenţiere îşi vor face treaba în ceea ce o priveşte pe Timişoara. Marius Stan (n.r.- directorul general al Oţelului Galaţi) este membru în Biroul Executiv şi ştie foarte bine când a spus că Timişoara nu poate primi licenţa pentru Liga I. Dacă nu a primit-o până la 31 martie, termenul limită, cum să o mai primească de acum încolo? Dar, cine ştie, în România totul este posibil", a declarat Viorel Hizo.

Tehnicianul vasluienilor crede că echipa sa are în prezent şansa a treia la titlu, după Oţelul şi FC Timişoara. "În acest moment, avem şansa a treia la titlu din moment ce suntem pe locul trei", a conchis Hizo.

Cu trei etape înainte de finalul campionatului, FC Vaslui se află pe locul trei în Liga I, cu 58 de puncte, la trei puncte de liderul Oţelul Galaţi şi două puncte de ocupanta locului secund, FC Timişoara.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite