"Pandurii este o echipă în faţa căreia s-ar putea să ai surprize"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo
Viorel Hizo

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat că adversara de vineri, Pandurii Târgu-Jiu, este o echipă care trebuie luată în seamă pentru a nu avea surprize.

"Pandurii Târgu-Jiu şi FC Vaslui au schimbat antrenorii în aceeaşi etapă şi, la fel ca şi noi, echipa olteană are doar o singură înfrângere în era lui Grigoraş, acumulând 11 puncte în şase etape. Deci au un parcurs foarte bun, prin jocul la fel de consistent pe care-l practică în ultima perioadă. Au pus multe, foarte multe probleme echipelor cu pretenţii, una dintre ele fiind Rapid, pe care puteau să o şi învingă. Au jucători care aleargă foarte mult şi sunt foarte rapizi. Pandurii este o echipă în faţa căreia s-ar putea să ai surprize, dacă nu o iei în seamă. De aceea, cu siguranţă vom avea un meci greu, însă ne dorim să-l câştigăm pentru a putea lega două victorii", a spus Viorel Hizo.

Pe de altă parte, antrenorul Viorel Hizo a comentat şi o posibilă sosire a tehnicianului Ladislau Boloni pe banca echipei CFR, spunând că formaţia clujeană ar reveni în lupta pentru titlu în cazul în care se va întâmpla acest lucru: "Boloni va schimba faţa lui CFR Cluj. Este un antrenor cu experienţă, care a antrenat echipa naţională şi care a câştigat campionate în Belgia şi Portugalia. Practic, prin aducerea lui Boloni, CFR Cluj va reintra în lupta pentru campionat. Altfel nici nu ar veni".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite