Hizo: "Fanii noştri nu aruncă grenade sau rachete sol-sol pe teren"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, miercuri, că este de acord cu efectuarea de controale asupra jucătorilor şi conducătorilor de club la intrarea pe stadioane, menţionând că fanii vasluieni nu aruncă grenade sau rachete sol-sol pe teren.

"Să fim toţi controlaţi la intrarea pe teren. Noi nu avem ce ascunde. Fanii noştri nu aruncă grenade sau rachete sol-sol pe teren. La Vaslui, grupurile de tineri nu fac ceea ce se întâmplă în tribune la Bucureşti. Aşa că nu avem de ce ne teme. Sunt convins că şi la meciul de mâine, cu Timişoara, atmosfera va fi foarte frumoasă în tribune", a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă Viorel Hizo.

Jandarmii au descoperit că jucătorii dinamovişti au introdus pe Stadionul Steaua torţe mascate în fulare şi mingi, pe care le-au aruncat fanilor în tribune, la derbiul campionatului. În urma acestui incident, forţele de ordine au anunţat că îi vor controla pe jucători, conducători şi ziarişti la meciul Steaua-Rapid.

Meciul FC Vaslui (locul trei în Liga I) - FC Timişoara (locul întâi) se va disputa, joi, de la ora 19.30, în etapa a XXXI-a a Ligii I.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite