Hidişan: "Mai am un an de contract cu Pandurii, dar mă gândesc să plec"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Florin Hidişan a declarat că mai are un an de contract cu gruparea Pandurii Târgu Jiu, dar a fost anunţat de tehnicianul Petre Grigoraş că nu intră în vederile sale pentru noul sezon, astfel că se va gândi la o altă variantă.

"Mai am un an de contract cu Pandurii. În momentul de faţă am alte gânduri, dacă nu voi intra în vederile antrenorului. Am avut o discuţie cu domnul Petre Grigoraş. Mi-a spus că nu mai intru în vederile lui. Au tot fost declaraţii ale domnului Grigoraş, ba că am o bubiţă, ba că nu ştiu ce am făcut. Ironii şi lucruri care ar fi deranjat pe oricine pentru că au fost lucruri neadevărate. Eu voi veni în 15 iunie la reunire, pentru că sunt sub contract cu Pandurii şi apoi o să am o discuţie cu domnul Condescu pentru a vedea ce voi face mai departe. Orice jucător când nu mai intră în vederile antrenorului trebuie să se gândească la un alt drum. Aşa voi face şi eu pentru că nu-mi convine să stau. Deocamdată nu am nicio ofertă", a spus Hidişan.

Florin Hidişan a precizat că are conştiinţa împăcată că a făcut totul pentru a ajuta Pandurii şi pentru a juca. "N-am vorbit cu nimeni de la altă echipă. Dacă nu mai sunt dorit, e logic că vreau să plec, în Liga I sau în străinătate. Exclud să merg la o echipă de Liga a II-a. Din punctul meu de vedere, mai am multe de spus în fotbal, şi când spun asta mă refer la valoarea pe care o am. Eu am conştiinţa împăcată că am făcut tot ce am putut pentru a ajuta această echipă. Nu m-am ascuns niciodată, eu am vrut să dau totul pentru echipă. Mi-aş fi dorit să joc mai mult, să-mi pun calităţile în slujba echipei. Că n-am reuşit, sunt lucruri care nu au depins numai de mine, ci şi de alţi factori. Am avut şi ghinion cu accidentările", a explicat el.

Preşedintele executiv a clubului din Târgu Jiu, Eugen Pârvulescu, recunoaşte că nu va fi uşor să se găsească o echipă pentru Hidişan, deoarece acesta nu a jucat prea mult pentru Pandurii. "Pentru Hidişan încercăm să găsim o echipă din afara ţării. În cazul său cred că va fi nevoie însă şi de o perioadă de o săptămână în care să meargă să-l vadă. Cine vrea să-l ia trebuie să-l vadă, pentru că dacă se uită la câte minute are jucate în sezonul trecut, oricine îşi pune întrebări", a afirmat Pârvulescu.

Hidişan a jucat în tur în şapte meciuri, dar nu mai mult de 60 de minute în fiecare, media fiind de mai puţin de 30 de minute. În retur, mijlocaşul a reuşit să joace doar în două meciuri, dar numai câte 6, respectiv 7 minute.

Florin Hidişan a fost achiziţionat de Pandurii Târgu Jiu în urmă cu doi ani.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite