Herea refuză spaţiul ex-sovietic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ovidiu Herea a fost cel mai bun om al alb-vişiniilor în prima parte a campionatului, cu nouă goluri. Forma bună a mijlocaşului, reprofilat ca atacant de către Marius Şumudică, a continuat şi în amicalele iernii.

Herea a punctat de trei ori în partidele cu Dnepr (3-1) şi Victoria Plzen (1-0), iar grupări din Ucraina şi din Rusia au pus ochii pe el. Antrenorul lui Dnepr, celebrul Juande Ramos, l-a lăudat la Gică Craioveanu pe fotbalistul crescut de FC Naţional. Degeaba însă, pentru că Herea visează la un campionat puternic din Europa de Vest. „Decât să mă duc pe la echipe din Rusia şi să nu mai audă nimeni de mine, mai bine joc în continuare la Rapid şi mă lupt pentru titlu. Visul meu este să evoluez în Spania, Germania sau Italia", le-a spus decarul giuleştean apropiaţilor. Nici antrenorul Marius Şumudică nu vrea să se despartă de cel mai în formă jucător al echipei sale, în ciuda faptului că bugetul clubului s-ar majora.

Mazilu s-a pierdut

În urmă cu patru ani, Ionuţ Mazilu pleca de la Rapid la Dnepr, contra sumei de 4.000.000 de euro. De la trans-ferul în Ucraina, atacantul a fost convocat doar de două ori în mandatul lui Lucescu junior, în condiţiile în care rapidistul a plecat din România din postura de golgheter al campionatului. Sunt şi exemple pozitive, precum Raţ sau Ghioane, care au câştigat trofee importante cu Şahtior, respectiv Dinamo Kiev şi au evoluat în fiecare sezon în cupele europene.

Azi întâlnesc Spartak

Chiar dacă are probleme de efectiv, Şumi a comandat un ultim amical în Spania. Fără Constantin, Roman şi Sburlea, plecaţi, şi cu Marcos Antonio şi Pancu accidentaţi, giuleştenii întâlnesc azi, de la ora 14.00, Spartak Moscova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite