Herea mai vrea să stea în Antalya: "În România nu se poate juca fotbal acum!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ovidiu Herea s-a refăcut după accidentarea la genunchi şi în al doilea cantonament al Rapidului şi-a reluat pregătirea şi a bifat şi câteva minute în amicalul cu Radnicki, scor 1-1. Golgheterul giuleştenilor a spus că se simte bine, dar că ar fi normal ca returul să se amâne din cauza condiţiilor meteo.

"M-am simţit foarte bine, mai am de recuperat fizic, dar uşor-uşor o să îmi revin sută la sută. Genunchiul este foarte bine, nu simt nici o durere. Voi trage tare la antrenamente să fiu pregătit sută la sută pentru primul joc oficial. Îmi doresc foarte mult să joc, dar nu ştiu dacă voi reintra ca titular, asta doar antrenorul decide.

Sîntem un grup unit, orice jucător de valoare este binevenit la noi. Sînt jucători buni tinerii care au evoluat, ne vor ajuta în retur.

Ar fi foarte bine pentru toată lumea dacă s-ar amîna returul, nu se poate juca pe o asemenea vreme. Spectacolul are de suferit, lumea care vine la meciuri la fel. Nu ar fi plăcut să prelungim cantonamentul, dar ar fi necesar, avem nevoie de meciuri, de antrenamente, de terenuri bune.

Nu îmi este teamă de arbitri în retur, au fost greşeli omeneşti, sper să avem arbitraje corecte. Avem şanse foarte mari la titlu, sîntem la 3 puncte de lider. Între primele şase echipe se dă lupta la titlu.", a spus Ovidiu Herea la "DigiSport".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite