Herea ştie cum se poate despărţi de Rapid. Condiţia lui Ovidiu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Herea
Ovidiu Herea

Unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Liga I, din acest sezon, Ovidiu Herea, ştie cum se poate despărţi de clubul alb-vişiniu. Pentru asta a pus o singură condiţie.

Herea este un mijlocaş dorit de mai toate echipele importante din fotbalul românesc. Steaua, spre exemplu, a încercat de mai9 multe ori să-l ademenească pe mijlocaş, dar acesta s-a ţinut destul de tare şi a rămas fidel culorilor alb-vişinii. „Nu regret nimic din ce am făcut în viaţă, au fost deciziile mele. Mă bucur că am rămas la Rapid, chiar dacă am avut posibilitatea să plec la alte echipe şi de afară şi din ţară. Visul meu e să câştig un trofeu cu Rapid, apoi va veni şi vremea să plec", a spus Ovidiu Herea la DigiSport.

Până atunci, Herea, care are doar un singur trofeu în palmares cu giuleştenii, Supercupa României (2007), este încântat că-l are coleg de echipă pe Daniel Pancu. „Ştiu ce poate Pancu, a reuşit un tur foarte bun, cu goluri foarte furmoase, la vârsta lui e foarte important să aibă astfel de evoluţii. E un jucător valoros, care ne ajută foarte mult în teren, are experienţă foarte mare. E un jucător profesionist, cu carcter, iar acest lucru se vede când intră în teren".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite