Haţegan: "Nu mi-aş periclita cariera pentru a favoriza o echipă! Am greşit şi împotriva CFR-ului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Haţegan
Ovidiu Haţegan

Arbitrul Ovidiu Haţegan şi-a explicat erorile de la meciul Astra - CFR Cluj, când a acordat un penalty controversat pentru oaspeţi.

"Toată lumea dă în mine, vreau să-mi spun punctul de vedere. La Astra - CFR am greşit la cartonaşele roşii, dar la penalty am judecat fazele cu aceeaşi măsură. În rest, nimeni nu mai poate să-mi reproşez alte greşeli. N-am niciun motiv să nu aplic regulamentul. Am dat trei minute de prelungire la acel meci, dar am ţinut meciul încă patru minute şi jumătate, pentru că CFR a tras de timp.

Nu sunt 13 greşeli, am doar opt sau nouă în acest campionat, eu îmi fac de fiecare dată o analiză la sânge. În 2010-2011 am făcut 6-7 greşeli, dar în acest an n-am mai avut un tur la fel de bun.

Vizavi de CFR, discuţiile pornesc din 2008, când am acordat un penalty cât se poate de clar, care a fost recunoscut inclusiv de domnul Gigi Becali. Am greşit în favoarea CFR-ului cu Astra? La fel am greşit împotriva CFR-ului la meciul cu Petrolul, când nu le-am dat un penalty.

Am 31 de ani, am ajuns la un nivel extraordinar, n-am nicio afacere cu nimeni şi nici nu o să am, anul ăsta am debutat în Champions League, credeţi că mi-aş periclita cariera?", a declarat Ovidiu Haţegan la DigiSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite