Haos în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest sezon, Steaua a cumpărat nu mai puţin de 20 de fotbalişti, dar a şi schimbat patru antrenori. Rezultatul? La finalul turului, echipa este pe locul şapte, la 10 puncte de liderul Oţelul, iar Gigi Becali a luat foc.

Steaua stă pe un butoi de pulbere. În ultima etapă a turului, roş-albaştrii au făcut egal, scor 2-2, cu CFR Cluj şi au terminat prima jumătate a sezonului pe locul şapte. La 10 puncte în spatele liderului Oţelul. Asta în condiţiile în care, în acest campionat, Steaua a avut cea mai consistentă campanie de achiziţii. Întâi, Victor Piţurcă a adus nu mai puţin de 13 jucători: Răduţ, Dorel Stoica, Stanca, Păcurar, Gardoş, Matei, Todorov, Martinovici, Latovlevici, Angelov, Bonfim, Abrudan şi Geraldo Alves. Apoi, pe banca tehnică a venit Ilie Dumitrescu, iar Steaua a mai cumpărat şapte jucători de la Unirea Urziceni. Este vorba despre Bilaşco, Onofraş, Apostol, Galamaz, şi Ricardo Gomes, Brandan şi Marinescu. Chiar dacă, între timp, din Ghencea au dispărut Dorel Stoica, Stanca, Păcurar, Todorov şi Apostol, Gigi Becali era convins că echipa lui va mătura cu adversarii din campionat. Dar acest lucru nu s-a întâmplat, iar Ilie Dumitrescu şi Edi Iordănescu au plătit cu postul lipsa de performanţă. Nici Marius Lăcătuş nu s-a descurcat mai bine, astfel că Steaua a încheiat turul de campionat pe locul şapte, cu şanse mici de a mai câştiga campionatul şi a merge direct în grupele Ligii Campionilor.

Becali: „Am ajuns la limita răbdării!"
Aseară, Gigi Becali a răbufnit şi i-a desfiinţat pe jucători. „Au trecut 17 etape şi suntem pe locul opt. Chiar aşa am ajuns, mai dă-o naiba! E bine că am dat şase milioane pe transferuri? Cu CFR-ul ghinion, Dinamo te-a bătut, cu Rapid ai făcut egal, Oţelul te-a bătut. Te bate Gaz Metan, te bate şi Bistriţa. Ce Stea eşti tu? Am ajuns la limita răbdării!Până la urmă şi suporterii au dreptate. Cât să mai suporte şi suporterii dacă văd echipa numai pe şapte-opt, de ce să vină la stadion? Păi nu mai vin nici eu la stadion", a tunat Gigi Becali la gsptv. Patronul şi-a continuat atacul şi a spus că are încredere în numai trei fotbalişi: „în faţa lui Tănase mă înclin. Îşi dă viaţa la fiecare meci. Dacă juca el cu Bistriţa, mai pierdeam? Dacă nu va juca cu U Cluj, o să pierdem. Singurul jucător în care mai am încredere e Tănase. Mai sunt şi Gardoş şi Tătăruşanu", a mai afirmat finanţatorul. Tocmai din acest motiv, Becali este decis să nu le mai fotbaliştilor bani până în vacanţa de iarnă, când este decis să facă iar curăţenie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite