Haos în Ghencea! Suporterii stelişti au aruncat cu borduri în jandarmi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemulţumiţi de evoluţia meciului Steaua- Poli Timişoara, suporterii stelişti au provocat haos  în tribune şi la ieşirea din stadion. Intervenţia forţelor de ordine a aprins şi mai mult spiritele, suporterii roş-albaştri aruncând cu scaune şi pietre.

Înaintea meciului, steliştii au anunţat că vor recurge la noi metode pentru înlăturarea finanţatorului Stelei, "Gigi, lasă-ne" fiind mesajul transmis de ultraşi.

Steaua-Poli Timişoara 3-3 / Contra reuşeşte "dubla"

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Marius Militaru, conflictul a pornit de la un incident produs în minutul 87, de către un suporter al echpei Steaua. "Nemulţumit de evoluţia scorului, a rupt un scaun din tribune şi l-a aruncat către un reprezentant al firmei de securitate, lovindu-l la nivelul capului. Ceilalţi colegi ai rănitului au reacţionat folosind spray lacrimogen. Suporterii au ieşit din stadion rupând porţile de acces", a relatat Militaru la Realitatea TV.

Jandarmii au intervenit şi i-au împrăştiat pe suporteri în zonă, momente în care s-au auzit inclusiv câteva focuri de armă.

Alte incidente au avut loc la intersecţia străzilor Bulevardul Ghencea cu Constantin Titel Petrescu, unde două echipaje de la Poliţia Rutieră au fost atacate cu pietre.

Iancu: "Steaua nu putea să ne bată nici dacă jucam o mie de ani"

În urma conflictelor, doi jandarmi şi trei agenţi de pază au fost răniţi, iar două autoturisme ale Poliţiei Capitalei au fost avariate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite