Halagian nu mai e la Bistriţa din motive de… bărbierit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adus la Bistriţa în urmă cu trei săptămâni, Florin Halagian (foto) şi-a pus vestiarul în cap prin metodele sale şi interdicţiile aplicate.

După ce le-a interzis jucătorilor sa mai bea cafea, între tehnicianul de 72 de ani şi fotbalişti a izbucnit un nou conflict de-a dreptul incredibil pentru anul 2011. Halagian le-a ordonat lui Cavalli, Corallo şi D'Agostino să se radă, pentru că altfel nu vor intra pe teren cu Dinamo. "Dacă nu vă bărbieriţi urgent, nu jucaţi cu Dinamo", le-a ordonat Hala. Şocaţi de dorinţa antrenorului, jucătorii au refuzat să se conformeze şi s-au dus glonţ la preşedintele Pădureanu pentru a-i povesti întâmplarea.

"Mai bine nu jucăm", au spus în cor fotbaliştii.Pus într-o postură ingrată din cauza prieteniei cu Halagian, "Lordul" a decis, totuşi, să se despartă de antrenor şi să meargă mai departe pe mâna jucătorilor. Cel poreclit Armeanul a spus că motivul despărţirii de echipă este cu totul altul. "Am renunţat la Gloria Bistriţa. N-am avut niciun motiv deosebit. A fost decizia mea şi a fost vorba de distanţa prea mare", a ţinut să precizeze tehnicianul. La meciul cu Dinamo, doar Nicolae Manea a stat pe banca echipei.

Dinamo s-a distrat cu Bistriţa

Dinamo a avut o misiune destul de facilă cu Bistriţa. Andone a introdus jucători care au prins mai rar primul "11", însă, chiar şi aşa, "câinii" s-au impus fără probleme, după golurile lui Liviu Ganea, Bakaj şi Torje. Ardelenii nu au emis pretenţii la poarta lui Bălgrădean. Partida s-a disputat mai mult în jumătatea de teren a Bistriţei. „Mijlocaşii laterali, Torje şi Bakaj, au făcut un meci foarte bun. Atacanţii noştri, Liviu Ganea şi Ţucudean, i-au pus sub presiune pe fundaşii adverşi, de unde se năştea construcţia Gloriei", a analizat Andone jocul echipei sale.

Dinamo     3
Bălgrădean - Rubio, Găman, Moţi (Mehmedovici 77), Diabate (Bordeanu 69) - Torje, Pătraşcu, Mărgăritescu, Bakaj - L. Ganea (Dănciulescu 71), Ţucudean.
Antrenor: Ioan Andone
Gloria Bistriţa  0
Albuţ - Achim, Szukala, Tudose, Velcovici (Mandea 71) - R. Mărginean, Anton - Keita, Băjenaru, I. Iordache (Costache 11) - Cavalli (Bâlbă 55). Antrenor: Nicolae Manea
Goluri: L. Ganea 21, Bakaj 47, Torje 74
Stadionul „Dinamo": 0 (porţile închise)
Arbitru: Lucian Rusandu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite