Hajduk, debut în forţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci ani au trecut de când adversara de joi a dinamoviştilor în Liga Europa n-a mai câştigat un titlu de campioană în Croaţia. Foamea de trofee şi de performanţe a echipei din Split s-a văzut sâmbătă, atunci când Hajduk a debutat într-o nouă ediţie de campionat.

Pe propria arenă, susţinuţi de 5.000 de fani, alb-albaştrii n-au avut nicio problemă s-o depăşească pe Istra Pula. Mai mult, jucătorii lui Stanko Poklepovici au făcut spectacol, dându-i teme de gândire suplimentare lui Ioan Andone.

Victorie cu 6-1 şi Şase marcatori diferiţi

Hajduk s-a impus cu un categoric 6-1, victorie conturată încă de la pauză, când conturile erau încheiate (5-1). De forţa ofensivă a croaţilor vorbeşte de la sine faptul că cei şase marcatori au fost diferiţi, pe tabela de marcaj trecându-şi numele toţi jucătorii de la mijloc în sus: linia mediană, formată din Oremus, Ljubicici, Andrici şi Anas, plus atacanţii Ibricici şi Ahmad.

Hajduk a jucat în următoarea formulă: Radosevici - Rezici (M. Buljat 82), Maloca, J. Buljat, Strinici (Jozinovici 46) - Oremus, Ljubicici, Andrici, Anas - Ibricici, Ahmad (Brkljaca 72).

Prima manşă dintre Dinamo şi Hajduk Split contând pentru turul trei preliminar al Ligii Europa se va juca joi la Bucureşti, de la ora 21.00 (Pro TV). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite