Hagi vrea să extindă turneul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Regele“ a fost mulţumit de organizarea „Talent Cup“ şi intenţionează ca la anul să aducă opt echipe. Cel mai puternic turneu internaţional de juniori, organizat vreodată în România, „Talent Cup“ s-a încheiat vineri seară cu victoria puştilor de la Real Madrid.

Competiţia în sine, care l-a costat pe Gheorghe Hagi în jur de 100.000 de euro, a fost considerată de toată lumea un succes total, mai ales că a reuşit să aducă şi spectatori în tribună. „Organizarea a început încă de anul trecut când Hagi s-a deplasat la conducerile celor două echipe rivale, unde a şi jucat şi le-a prezentat proiectul. Şi-a impus acest plan, iar reprezentaţii Barcelonei şi a lui Real Madrid au fost de acord, pentru că în fotbal există rivalitate, dar şi respect", a explicat preşedintele Academiei Gheorghe Hagi, Paul Peniu.

„Regele" s-a declarat şi el mulţumit atât de organizare, cât şi de felul în care s-a comportat echipa Academiei. „A fost o competiţie bună şi cred că am făcut faţă, atât din punct de vedere fizic cât şi moral. Sper ca la anul să avem opt echipe la start", a afirmat Hagi. Festivitatea de premiere a fost urmată de un banchet, organizat la hotelul „Iaki", din Mamaia, unde echipele participante au avut câte un cadou pentru Gică. Barcelona i-a înmânat un tablou şi un tricou cu nr. 22, având semnăturile tuturor jucătorilor prezenţi la Constanţa.

Real Madrid i-a dăruit lui Hagi tricourile lui Iker Casillas şi Cristiano Ronaldo, cu semnăturile celor două vedete ale „galacticilor", iar copiii Galatei au purtat toţi tricouri speciale cu mesajul „El Comandante Hagi", ce aveau imprimate chipul românului. Şi fotbaliştii au primit cadouri. Ei au participat la o tombolă, în urma căruia din fiecare echipă a fost desemnat un câştigător care, anul viitor, va petrece gratuit un sejur alături de familie, la „Iaki".

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite