Târgu-Jiu: Hagi şi Gică Popescu au jucat pentru Andrei Glăvan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi mari fotbalişti au revenit pe teren pentru a-l ajuta pe Andrei
Cei doi mari fotbalişti au revenit pe teren pentru a-l ajuta pe Andrei

La meciul caritabil de la Târgu Jiu s-au reunit multe nume mari ale fotbalului românesc în frunte cu Gică Hagi şi Gică Popescu, pe teren revenind cu această ocazie şi Toni Doboş care nu a mai apărut pe teren de la operaţia suferită în urmă cu un an.

După prezentarea oficială a lotului echipei Pandurii a avut loc un meci caritabil urmat de o licitaţie a tricourilor celor care au evoluat pe teren, majoritatea foşti fotbalişti ai echipei naţionale şi foşti fotbalişti ai echipei Pandurii. Cu toţii au dorit să fie prezenţi pe teren pentru a-l ajuta pe micuţul Andrei Glăvan, jocul fiind de fapt un prilej de a strânge bani pentru tratamentul acestui copil ce a fost recent operat de o tumoare pe creier.

Echipa "Generaţiei de Aur", i-a avut pe teren pe Hagi, Gică Popescu, Belodedici, Silviu Lung, Adrian Ilie, Sorin Cârţu, Gabi Popescu, Iosif Rotariu, Florin Bătrânu, Marcel Băban şi Toni Doboş, acesta revenind pentru prima dată pe teren după ce a suferit o operaţie pe creier. Scorul partidei demonstrative susţinute de Generaţia de Aur cu Old-Boys Pandurii, arbitrate de Ion Crăciunescu, a fost 6-5 pentru echipa lui Gheorghe Hagi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite