Hagi l-a refuzat pe Becali. Ilie Dumitrescu este favorit pentru a prelua Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Regele“ s-a împăcat cu latifundiarul, a vorbit cu el despre preluarea Stelei, însă a declinat propunerea pentru moment. Astfel, Ilie Dumitrescu a devenit favorit pentru banca tehnică. Antrenamentul roş-albaştrilor de aseară a fost condus de cuplul de antrenori de la Steaua II, Leo Strizu – Adrian Bumbescu, care asigură interimatul.

Citeşte şi:
EXCLUSIV Hagi a refuzat Steaua, dar e gata să lucreze pe viitor cu Becali!

„Încolţit" de suporteri, care sunt gata să repornească războiul, Gigi Becali a încercat să dea o lovitură de imagine prin readucerea lui Gheorghe Hagi ca antrenor! De asemenea, Anghel Iordănescu şi Ilie Dumitrescu au fost ofertaţi să revină la Steaua ca preşedinte, respectiv manager general.

Întrucât relaţiile dintre latifundiarul din Pipera şi Hagi s-au mai îmbunătăţit în ultima vreme, cei doi vorbind destul de des la telefon, Gigi Becali şi-a luat inima în dinţi şi l-a rugat pe fostul căpitan al primei reprezentative să preia echipa. Chiar dacă răspunsul lui Hagi a fost unul negativ, fostul mare fotbalist i-a mulţumit lui Becali pentru intenţie şi a lăsat de înţeles că s-ar putea întoarce totuşi în Ghencea în viitor.

„Nu refuz ideea de a lucra cu Gigi Becali, însă nu este acum momentul", a confirmat Hagi. „Gică i-a explicat lui Gigi că momentan e mult prea ocupat să-şi ducă la bun sfârşit proiectul Academiei de Fotbal. Ceva mai entuziaşti s-au arătat Iordănescu şi Dumitrescu, însă e greu de spus dacă vreunul dintre ei va accepta oferta", a explicat o sursă din anturajul Stelei.

Pedrazzini s-a autopropus

În condiţiile refuzului lui Hagi, finanţatorul roş-albaştrilor s-a reorientat către alţi antrenori. Speculând momentul favorabil, Massimo Pedrazzini s-a prezentat la reşedinţa lui Gigi Becali din Aleea Alexandru pentru a-şi oferi serviciile! „O să vedem, dacă nu vrea să vină nimeni, vine Pedrazzini. El mi-a spus: «Naşule, te ajut cu ceva?». E posibil să vină cu un antrenor italian, dar nu ştiu nimic acum", a explicat Becali.

„Sincer, nimeni nu poate refuza Steaua, iar eu aş fi un mincinos dacă aş spune că refuz. I-am vorbit lui Gigi şi despre Claudio Gentile şi Andrea Agostinelli, antrenori cu care am mai lucrat", a admis Pedrazzini. Nu este exclus nici ca Becali să încerce să-i propună lui Ilie Dumitrescu postul de antrenor, în ciuda faptului că a declarat că l-ar dori doar într-o funcţie de conducere.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite