Hagi explică eşecul de la Galatasaray

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi, fostul tehnician al celor de la Galatasaray, a dezvăluit pentru prima dată motivele care l-au făcut să renunţe la postul de antrenor al grupării turce.

"Regele" a mărturisit, într-un interviu acordat cotidianului Sabah, că putea să rămână la echipă până la finalul acestui sezon, însă a ales să plece în momentul în care a aflat că nu se contează pe el şi în campionatul urmator.

"Presedintele Polat mi-a spus să rămân până la finalul acestui sezon, dar atât. Din campionatul următor nu mai aveau nevoie de mine. Când am auzit acest lucru am decis imediat sa plec! Nu sunt şervetel folosit pe care să-l arunci. Eu sunt Gheorghe hagi, am un nume şi o mândrie. Mi-ar fi plăcut să lupt până în ultimul moment, dar am decis să plec pentru că nu faceam parte din planul de viitor al clubului", a explicat Hagi.

Atacat pentru transferurile făcute în iarnă, cand a achizitionat mai mulţi jucători din Liga 1, Gica are o explicaţie.

"Am fost criticat pentru transferuri. Stancu este un tânar foarte talentat, dar nimeni nu i-a dat timp să demonstreze. Uitaţi-vă la Torres, Chelsea a plătit 50 de milioane de euro pe el şi nu a marcat încă niciun gol. Dar Stancu a înscris de doua ori şi se antrenează foarte bine. Şi pentru transferul lui Zapata am fost criticat. Da, nu a reuşit să câştige singur meciuri, dar nici nu am pierdut din cauza lui. Nu a greşit deloc."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite