Hagi: "Cel mai bun lucru pe care l-au făcut cei de la Steaua este că s-au întors în Ghencea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi a declarat că întoarcerea echipei Steaua pe stadionul din cadrul Complexului Sportiv Ghencea după aproximativ zece luni este cel mai bun lucru pe care îl putea face conducerea grupării roş-albastre în finalul acestui sezon.

"Era normal, fiecare club mare are casa lui. Şi lucrul cel mai bun pe care l-au făcut cei de la Steaua e că s-au întors în Ghencea", a spus fostul fotbalist.

Echipa Steaua a disputat, duminică, primul meci pe stadionul din Bulevardul Ghencea după aproximativ zece luni. Formaţia roş-albastră a câştigat cu scorul de 2-1 (2-1) în faţa echipei Astra Ploieşti, într-o partidă contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I. Gheorghe Hagi se aşteaptă la meciuri imprevizibile în finalul actualului sezon al Ligii I. "S-a strâns campionatul, dar mai sunt etape multe şi se vor mai pierde puncte. Cei de sus sunt aproape de cei de jos, vor fi meciuri tari, imprevizibile. Retururile sunt mereu mai grele mai ales că nu putem vorbi de o echipă care face diferenţa. Avem mai multe echipe bune, dar nu una care să facă diferenţa şi atunci se pierd multe puncte", a explicat el.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite