Hagi: "Eu am un proiect la Constanţa şi vreau să mă ocup liniştit de munca mea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi s-a rezumat să afirme că deocamdată se concentrează asupra Academiei pe care o conduce. Cu toate acestea, "Regele" nu a mai fost aşa categoric ca şi în dăţile precedente, lăsând o portiţă deschisă către întoarcerea la echipa de suflet.

"Cred că vom avea parte de o finală extraordinară, cu două echipe mari. Am aşteptat atâta timp, dar UEFA ne-a dat acest privilegiu acum şi sper să iasă totul super. Practic, nu ştii pe cine ai vrea să vezi în finală, sunt multe echipe bune, 10-12 foarte, foarte bune.

Românii se vor înghesui cu siguranţă la finală, suporterul român iubeşte fotbalul de performanţă. Ar fi păcat să nu fie plin stadionul, după ce am aşteptat atâta acest eveniment. Cred că sunt chiar puţine aceste bilete.

Steaua trebuie să scoată la suprafaţă orgoliul pe care îl are şi să obţină pe terenul lui Schalke rezultatul care să o ducă în primăvară. Ne-am bucura să se întâmple acest lucru. Dacă revin la Steaua? Nu ştiu cine vorbeşte despre asta, eu am un proiect la Constanţa şi vreau să mă ocup liniştit de munca mea de la Viitorul. După aceea, voi vedea. N-am spus că nu mă întorc la Steaua, am spus unde muncesc acum", a declarat Gheorghe Hagi, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite