Hagi, show pentru copii într-un meci caritabil!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa "Profesorilor", din care a făcut parte "Regele" şi Gică Popescu, a remizat în timpul regulamentar, 5-5, contra unei selecţionate a "Doctorilor" artişti, dar s-a impus la penalty-uri cu 8-6.

¤Doar 1000 de oameni au fost prezenţi pe stadionul Dinamo la meciul caritabil organizat de Fundaţiile „Gică Hagi" şi „Salvaţi-vă îngerii". Suma strânsă de pe urma biletelor de intare va fi donată Spitalului Marie Curie.

image

¤ Meciul, disputat pe durata a două reprize de câte 30 minute, i-a avut ca protagonişti pe „Doctorii", echipă din care au făcut parte mai mulţi artişti, dar şi foşti fotbalişti, şi „Profesorii", formaţie în care s-au regăsit, printre alţii "Regele" Gică Hagi, Gică Popescu. Partida a fost arbitrată de Adrian Porumboiu şi Teo şi Ion Crăciunescu.

¤Andone a făcut spectacol pe banca de rezerve. Niciunul dintre coechipierii săi de ocazie nu au scăpat de miştoruile tehnicianului dinamovist. „De Moşu Doroftei nu zic nimic! Tare îmi e că imi trage una", a explicat „Flcosul", care, la rândul lui a fost ţinta glumelor din tribună: „Ando, scoate-l pe Moţi", sau „Ando, intră tu în locul lui Scarlatache".

image

¤Nici Porumboiu nu a scăpat de ironii la meciul de aseară. „Adriane, mai bine stăteai la Vaslui şi-ţi vedeai de Caro al tău, decât să ne arbitrezi aşa", i-au strigat cei de pe bancă fostului arbitru.

image

¤Marele absent al evenimentului de aseară a fost Mircea Lucescu. Antrenorul Şahtiroului, desemnat iniţial să stea pe banca de rezerve a foştilor fotbalişti, a fost nevoit să renunţe în ultima clipă, pentru a participa la un seminar organizat de UEFA, la Nyon. Locul lui a fost luat de Gino Iorgulescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite