Hagi: "Echipele româneşti pot realiza performanţe mai mari decât Apoel Nicosia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi a declarat, joi, într-o conferinţă de presă prilejuită de lansarea Cupei Danone, că românii sunt mai talentaţi şi pot obţine performanţe mai mari decât ciprioţii, chiar dacă aceştia din urmă au reuşit să se califice cu Apoel Nicosia în sferturile Ligii Campionilor.

El a adăugat că jucătorii români pot realiza acest lucru "dacă muncesc mai mult". "Dacă poate Cipru să facă, se poate şi la noi. Dar trebuie să ai şi persoane capabile care ştiu să o facă. E adevărat, Cipru a ajuns să facă mai mult ca noi. Dar eu spun că noi putem să facem mai mult şi mai bine pentru că suntem mai talentaţi şi mai mari decât ei", a spus fostul căpitan al echipei naţionale a României în cadrul conferinţei de la Cupa Hagi-Danone.

Hagi susţine că grupările din Liga I ar trebui să investească mai mult în jucătorii tineri români şi să aducă fotbalişti din străinătate doar dacă aceştia pot face într-adevăr diferenţa în teren. "Eu sunt optimist. Eu spun că zece dintre copiii de la academie vor ajunge sus de tot. Eu aş investi mai mult într-un tânăr român decât într-un străin care nu face diferenţa în teren sau stă rezervă. Îi respect pe jucătorii străini, dar dacă vin aici, eu consider că ar trebui să facă diferenţa. Iar CFR Cluj este un exemplu", a explicat Hagi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite