Gugu şi Buleică, în rol de Găman şi Bărboianu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştiinţa continuă să fie o fabrică de fotbalişti. Chiar dacă a pierdut foarte mulţi jucători în această iarnă, gruparea patronată de Adrian Mititelu şi-a completat lotul cu tineri de perspectivă din propria pepinieră.

Ultimii doi juniori care sunt gata să fie aruncaţi în focurile Ligii I sunt Costinel Gugu şi Alin Buleică (foto, stânga). Primul are 18 ani, 1,85 de metri înălţime, joacă fundaş central şi e considerat noul Găman.

De altfel, el a şi primit în această iarnă tricoul cu numărul 7, purtat în ultimii trei ani de fostul căpitan al Craiovei. Buleică are 18 ani, a jucat deja într-un meci pentru Ştiinţa, şi evoluează pe postul unui alt „dezertor", Bărboianu.

Cei doi puşti sunt anunţaţi titulari în meciul pe care oltenii îl vor disputa azi, pe teren propriu, cu Victoria Brăneşti. Buleică va juca din primul minut, întrucât antrenorul Napoli nu are alte soluţii pentru înlocuirea suspendatului Dănănae.

Tânărul ologu a confirmat deja

Gugu are şanse mari să prindă şi el primul „11", dacă mijlocaşul Dorel Stoica nu va fi retras în centrul defensivei.  În acest moment,  Zoro e singurul fundaş central apt de joc, în condiţiile în care Ciucă şi David Lopes sunt suspendaţi.

Un alt puşti de perspectivă al Craiovei, Marius Ologu, şi-a câştigat şi el locul în formula de bază a lui Nicolo Napoli după meciul cu Steaua. Despre acesta se spune că este un înlocuitor excelent pentru Gargorov, plecat şi el din Bănie în această iarnă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite