Grozavu va fi dat afară de la Iaşi: "A comis o abatere gravă, ce nu poate fi iertată!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leo Grozavu (Foto: Bârfa de Iaşi)
Leo Grozavu (Foto: Bârfa de Iaşi)

Primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, a anunţat că managerul CSMS Iasi va fi pedepsit pentru că l-a lovit pe jucătorul Narcis Badic.

"Miercuri seara, am fost sunat în mod repetat de pe un telefon al cărui număr nu-l cunoşteam. La al nouălea apel am răspuns şi am stat de vorba cu tatăl lui Badic, care mi-a povestit că Leo Grozavu l-a lovit pe băiatul său. Nu-mi venea să cred că s-a putut întâmpla aşa ceva! Joi dimineaţa, am şi transmis celor din Comitetul Director al clubului rugămintea de a analiza evenimentele incredibile derulate şi a lua măsuri. Din câte am înţeles, abia săptămâna viitoare se poate organiza o şedinţă a Comitetului, pentru că în acest zile ar fi lipsa de cvorum. O astfel de abatere gravă nu poate fi iertată. În ciuda repetatelor discuţii pe care le-am avut cu Leo, acesta nu a înţeles că un club ca Iaşul are nevoie de un conducător cu un comportament ireproşabil" a spus primarul.

"Din păcate, aţi avut dreptate în vară, când m-aţi criticat că am girat instalarea unui conducător fără experienţă, care a adus un antrenor crud şi a cheltuit o mulţime de bani înainte de începerea sezonului. Problemele financiare apărute au fost generate tocmai de cheltuielile nejustificate făcute în vară, când s-au platit o mulţime de prime de instalare mari unor jucători care nici măcar nu au confirmat. De aceea, Comitetul Director a modificat Regulamentul de Ordine Interioara, pentru ca echipa să se încadreze în bugetul de 1,2 - 1,5 milioane euro pe sezon", a mai spus Nichita.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite