Grozav la Standard Liege!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gicu Grozav este foarte aproape de un transfer la Standard Liege. Acesta va fi transferat definitiv, după cum anunţă preşedintele Unirii, Nicolae Lupu.

"Suntem în tratative foarte avansate cu Standard Liege şi putem spune că 90 % Gicu Grozav va pleca în Belgia. Îl vom ceda acolo definitiv", a declarat Nicolae Lupu pentru www.prosport.ro.

Transferul se va perfecta în schimbul a aproximativ 300.000 de euro. "Nu lăsam mai jos de 300.000 de euro plus un eventual procent dintr-un transfer ulterior al jucătorului. Avem nevoie de bani pentru a putea rezista în Liga I până la finalul turului", a declarat Marian Sarmeş, acţionar al echipei uniriste.

Atacantul a mai fost în probe la Standard în vara anului trecut. "Grozav m-a convins. Vom semna un contract. Este un atacant de bandă şi intră în strategia de viitor a echipei", a declarat în iulie 2009 Laszlo Boloni.

Gicu Grozav a jucat în 16 meciuri pentru Alba în turul din Liga I, fiind titular în 7 dintre ele. A reuşit să marcheze două goluri. Atacantul a mai fost dorit în această iarnă de Dinamo şi Hoffenheim.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite