"Groparul" Politehnicii Timişoara revine în Liga I. Vezi ce echipă va avea de-a face cu el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul care este responsabil, în mare măsură, pentru dezastrul din fotbalul bănăţean se întoarce în Liga I. Află despre cine este vorba şi cine va lucra cu acest cunoscut "ţepar".

„Ne-am înţeles cu mai mulţi jucători care aşteaptă doar telefonul nostru. Deoarece s-a întârziat semnarea actelor cu Primăria din Turnu Severin, am pierdut deja doi fotbalişti foarte buni. Unul dintre ei, Petrizzi, a jucat sezonul trecut la Crotone, în Serie B, dar n-a mai putut sta după noi şi a semnat cu altă echipă. Avem discuţii avansate cu patru-cinci jucători străini şi cu unu-doi români", a precizat fostul patron al Politehnicii Timişoara, Claudio Zambon.

Claudio Zambon

"Afaceristul Nicola Di Matteo, fostul patron de la Spal Ferrara, vrea să cumpere clubul în întregime. Antrenor va fi Nicolo Napoli. Dacă mi se vor satisface unele cerinţe, directorul general al clubului aş putea sa fiu chiar eu", a declarat Zambon.

Sub comanda lui Zambon, Politehnica Timişoara s-a mutat în Bucureşti şi a jucat multă vreme pe coclaurile din diviziile inferioare, spre disperarea fanilor bănăţeni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite