Sichitiu: "Fără transferuri, nu putem lupta pentru promovare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al clubului ACSMU Poli Iaşi, Grigore Sichitiu, a declarat luni, în cadrul unei emisiuni sportive, că gruparea din dealul Copoului nu poate lupta pentru promovare dacă nu va face câteva transferuri în această iarnă.

"Noi până acum am făcut legitimări şi nu transferuri, aşa cum s-a întâmplat la echipele care trag la promovare. Noi am adus jucători liberi, care nu au fost luaţi de alţii. Fără transferuri în iarnă, nu putem lupta pentru promovare! Eu rămân la părerea că Iaşul poate reveni în Liga I dacă se va afla la maxim cinci puncte de locul al doilea în Seria a II-a a ligii secunde la finalul turului. Cred că acum avem nevoie de linişte la echipă, pentru a putea câştiga cu UTA şi pentru a fi în plasa echipelor din fruntea clasamentului. Pe urmă, voi discuta cu domnul Negoiţă pentru a stabili un buget de transferuri în iarnă", a spus Grigore Sichitiu.

Oficialul formaţiei ieşene a mai adăugat că în momentul de faţă nu sunt jucători care să poată concretiza ocaziile avute: "Avem un ghinion fantastic în deplasare. La ultimul meci, pierdut la Sibiu, am avut vreo cinci ocazii clare de a marca, dar nu avem jucători care s-o bage în poartă. În schimb, am luat două goluri pe nişte greşeli personale. Sper să remediem aceste probleme în pauza de iarnă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite