Grigore Sichitiu: "Nu putem acum să-l facem de râs pe Lucescu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al clubului ACSMU Poli Iaşi, Grigore Sichitiu, a declarat că deocamdată nu poate implica numele lui Mircea Lucescu la grupele de copii şi juniori ale grupării din Dealul Copoului.

"Eu am lucrat opt ani cu nea Mircea (n.r. - Mircea Lucescu), dar cred că Academia «Mircea Lucescu», pe care vrem să o facem noi la Iaşi, trebuie mai întâi foarte bine fundamentată. Am început o evaluare a potenţialului fotbalistic ieşean şi după ce vom avea două grupe de juniori, una de 13, 14 şi 15 ani şi a doua grupă de 16, 17 şi 18 ani, de-abia atunci vom putea vorbi de implicarea lui nea Mircea. Nu putem acum să-l implicăm pe nea Mircea la Iaşi şi să-l facem de râs. El este un nume mult prea mare în fotbalul european. Nu poţi să te joci cu numele de «Academia Mircea Lucescu» şi să te bate nu ştiu ce echipă de pe la Paşcani. Mircea Lucescu va veni alături de noi atunci când vom fi foarte bine organizaţi", a spus Sichitiu.

Oficialul formaţiei ieşene a mai adăugat că gruparea din Dealul Copoului ar avea de pierdut dacă se va renunţa la serviciile sale: "M-am săturat de câte speculaţii s-au făcut în ceea ce mă priveşte. Sincer, cred că doar echipa Iaşului ar avea de pierdut dacă sunt dat afară, eu nu. La experienţa şi la nivelul la care am lucrat până acum, eu ajut Iaşul. Eu am venit să fac performanţă, dacă se doreşte. Dacă nu, nu este nicio problemă să-mi găsesc un loc în fotbalul românesc sau în străinătate, aşa cum am avut în 35 de ani. Fotbalul de performanţă se face pe o perioadă mai lungă, nu într-o zi. Cu mine sau fără mine, cred că la Iaşi se poate construi o echipă competitivă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite