Grigore Sichitiu: "Federaţia a amânat partida cu ALRO Slatina"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului ACSMU Poli Iaşi, Grigore Sichitiu, a declarat, luni seară, pentru ProSport, că FRF a amânat partida ce urma să aibă loc, sâmbătă, în deplasare, cu ALRO Slatina, deoarece jucători de la ambele grupări sunt convocaţi la echipele naţionale.

"Atât noi, cât şi cei de la Slatina, am cerut Federaţiei să amâne partida de sâmbătă deoarece avem jucători chemaţi la loturile naţionale. În momentul în care am făcut noi cererea erau în vizorul antrenorilor de la echipa naţională de tineret fundaşul Sergiu Muth şi atacanţii Adrian Avrămia şi Andrei Herghelegiu. Până la urmă, la lot a fost chemat doar Muth. De la ALRO, am înţeles că a fost chemat Petre Goge. Ţinând cont că ambele cluburi au fost de acord, Federaţia a amânat partida cu ALRO Slatina", a spus Grigore Sichitiu.

Oficialul formaţiei ieşene a mai adăugat că această amânare nu este chiar în avantajul echipei sale: "Nu pot spune că ne avantajează această amânare. E drept că avem mulţi jucători accidentaţi şi ne lipsea un om de bază în defensivă. Însă aşa va trebui să jucăm acest meci probabil la distanţă mică de timp faţă de alt joc. Am înţeles că data la care se va disputa partida cu ALRO urmează să fie stabilită de Federaţie în această săptămână. Potrivit regulamentului, un meci trebuie să fie reprogramat la cel mult 30 de zile de la data la care trebuia să se dispute iniţial".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite