Grigoraş: “Ne mulţumim şi cu un punct în Giuleşti!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei Pandurii, Petre Grigoraş, a apreciat, sâmbătă, că meciul cu Rapid, din etapa a XIII-a a Ligii I, va fi cea mai dificilă deplasare din acest sezon pentru echipa sa.

"Cred că în Giuleşti e cea mai grea deplasare pe care o poate avea o echipă. Eu şi ca jucător şi ca antrenor cel mai greu mi-a fost în Giuleşti. Tribunele sunt extrem de aproape de teren, suporterii creează o presiune fantastică în afara faptului că Rapid are şi o echipă foarte bună. Va fi un meci mai greu decât cel cu Steaua, dar sperăm ca acum să nu mai jucăm doar 60 de minute. Cât nu vom avea o continuitate în evoluţie pe toată durata partidei este greu pentru o echipă ca noi să scoată un punct la formaţiile care trag la titlu", a spus antrenorul echipei Pandurii.

Grigoraş spune că un rezultat de egalitate cu Rapid ar fi "extraordinar". "Deocamdată suntem cu cuţitul la os, cu 9 puncte după 12 etape şi nu ne e deloc uşor. Un punct în Giuleşti ar fi nu mulţumitor, ci extraordinar. Trei puncte? Trebuie să fim realişti şi conştienţi de faptul că este foarte, foarte, foarte greu cu Rapid. Mai ales în Giuleşti", a precizat antrenorul.

Grigoraş a adăugat că, în opinia sa, Oţelul Galaţi practică cel mai frumos fotbal din Liga I. "Cel mai frumos fotbal şi cel mai eficient îl practică acum Oţelul care are patru puncte avans şi e pe primul loc. Nu întâmplător se află acolo. Trecutul mă leagă de ei, dar rămân doar amintirile frumoase de acolo. Sper din tot sufletul să reuşesc ceva asemănător şi aici. Dar vreau să creez şi aici ceva asemănător, nici acolo nu am putut face ceva din primul an, ci uşor-uşor", a mai spus tehnicianul Pandurilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite