Grigoraş vrea să aducă trei jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Petre Grigoraş a declara că este convins că Pandurii Târgu Jiu poate ajunge în prima jumătate a clasamentului, dacă transferă 2-3 jucători.

"În vacanţă, cei din conducere vor trebuie să-şi intre în rol. Conducerea clubului are misiunea să reuşească să menţină toţi jucătorii de valoare, toţi jucătorii pe care mi i-aş dori să rămână, pentru cel puţin un an, pentru ca la anul să ne propunem şi noi un alt obiectiv decât minimul necesar. Dacă vor rămâne toţi jucătorii pe care-i doresc, cu 2-3 transferuri sunt convins că putem să atacăm prima jumătate a clasamentului în noul sezon", a afirmat Grigoraş.

Jucătorii vor avea parte de doar de trei săptămâni de vacanţă de vară în acest an, reunirea lotului fiind anunţată pentru data de 15 iunie. Antrenorul Petre Grigoraş şi-a convocat jucătorii pentru o masă festivă de final de an, felicitându-i pentru îndeplinirea obiectivului şi comunicând cu această ocazie şi programul pentru luna iunie. "Vom reveni la antrenamente pe data de 15 iunie după care este programată vizita medicală în 16-17 iunie urmând ca din data de 20 iunie să începem serios pregătirea pentru noul sezon", a spus Grigoraş.

Cu excepţia lui Pedro Mingote care se află încă la Târgu Jiu şi a lui Ousmanne Viera care a preferat să petreacă vacanţa în România, toţi ceilalţi jucători străini au plecat deja din ţară.



Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite