Grigoraş: "Nu meritam mai mult de un egal cu Sportul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat, duminică, după remiza din deplasare cu Sportul, scor 0-0, că nu merita să câştige partida după cum au evoluat jucătorii săi în a doua parte a meciului.

"După cum am evoluat în partea a doua, nu meritam mai mult de un egal. În a doua parte nu prea s-a jucat fotbal. Chiar dacă am evoluat 20 de minute în superiortate, nu am reuşit să avem ocazii de gol. Singurul lucru pozitiv e că nu am primit gol pentru al patrulea meci consecutiv. Sportul nu e o echipă de duzină şi nu întâmplător aici nu au câştigat Steaua şi Târgu Mureş", a spus Grigoraş.

El a menţionat că echipa pe care o conduce ocupă un loc bun în clasament pentru valoarea jucătorilor. "Noi ne cunoaştem valoarea, suntem în grafic şi cine suntem noi să câştigăm orice meci? Momentan suntem conjunctural acolo sus. Noi avem un obiectiv clar, clasarea între primele zece. Momentan suntem mult peste grafic. Totuşi, sper ca până la meciul următor, cu Oţelul Galaţi, să arătăm mai bine", a mai spus Grigoraş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite