Grigoraş: "Nu am fost abordat de Steaua şi mă deranjează că se vorbeşte atât de mult despre mine acolo!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş şi secundul său, Marian Dinu, se bucură după una dintre reuşitele gorjenilor
Petre Grigoraş şi secundul său, Marian Dinu, se bucură după una dintre reuşitele gorjenilor

Antrenorul clubului Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, s-a arătat deranjat de ultimele zvonuri care l-au dat drept sigur la Steaua începând din această iarnă.

"Nu vreau să fiu băgat în calculele lui Meme şi ale lui Narcis. Nu am fost abordat de Steaua. Cei de acolo nu m-au contactat în ultima vreme, nu am purtat discuţii cu nimeni.

M-a sunat Argăseală şi m-a întrebat de un cantonament acum vreo trei săptămâni. Cu Ilie Stan am vorbit o dată, de două ori, de trei ori, am fost colegi. Nu m-a înjurat. În vară m-a sunat Gigi Becali o singură dată, de atunci nu am mai vorbit cu nimeni.

Nu pot să vorbesc atâta timp cât nu sunt implicat şi nu am nicio legătură cu ce se întâmplă acolo. Sunt deranjat că se discută despre mine la Steaua. Nu vreau să fiu «mărul discordiei». Dacă mi se va oferi o şansă mă voi gândi şi voi spune DA sau NU.

Cine se duce la Steaua se duce ori pentru CV, ori pentru că are încredere în sine şi în echipă. Mi-aş dori să iau o echipă la care se exercită presiune şi care se bate pentru titlu şi cupele europene. Trebuie să mi se dea însă şase luni timp în care să pregătesc echipa", a declarat Petre Grigoraş la gsptv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite