Grigoraş: „Nu sunt un măscărici“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petre Grigoraş (foto) e supărat foc din cauză că Pandurii nu poate să-i legitimeze pe jucătorii aduşi de el la echipă. Oltenilor nu le-a fost ridicată interdicţia la transferuri, iar tehnicianul speră ca problema să fie rezolvată cât mai repede întrucât lotul are nevoie de întăriri.

„Sunt foarte supărat. Chiar dacă îmi atrag antipatii, dacă aş fi fost în locul domnului Condescu i-aş fi dat afară fără reţineri pe toţi cei vinovaţi de situaţia actuală. Să ai atât timp la dispoziţie, vine al treilea meci, iar eu să nu pot să mă bazez pe jucătorii cu care ne-am antrenat toată iarna şi să nu-i pot folosi? E inadmisibil! Frustrarea e mare, zilnic primesc întrebări dacă s-a rezolvat situaţia, primesc asigurări că totul e OK, dar iată că pregătesc o echipă şi pe teren intră alta.

Chiar dacă o să se simtă jigniţi unii dintre ei, trebuie spus adevărul în faţă! Nu facem nimic dacă nu suntem toţi pe aceeaşi lungime de undă", a spus Grigoraş.

Tehnicianul a anunţat că nu este exclus să se despartă de gorjeni: „Voi analiza foarte bine ceea ce voi face şi eu în continuare. Nu-mi convine sub nicio formă poziţia actuală şi mă gândesc şi la plecare. Nu pot fi luat drept măscărici. Să vină alt antrenor care acceptă orice fel de condiţii".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite