Grigoraş se teme de meciul cu Steaua: "Dacă nu jucăm la capacitate maximă, ne pot da şi nouă patru goluri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat că jucătorii săi pot primi patru goluri de la Steaua în meciul din cadrul etapei a VII-a a Ligii I dacă nu evoluează la capacitate maximă.

"Este clar că Steaua este favorită, dar asta nu înseamnă că nu avem şansa noastră. Am avea continuitate în rezultate. Am pierdut un singur meci, cel de la Dinamo. Ar fi bine să avem continuitate şi în joc pentru că jocul îţi dă speranţe. Dar dacă nu jucăm la capacitate maximă, cum steliştii le-au dat patru la Mioveni, aşa ne pot da şi nouă. Orice punct câştigat în aceste meciuri cu echipele mai bine cotate e un bonus. Cu cât iei mai multe puncte în faţa acestor echipe e extraordinar", a spus Petre Grigoraş.

În acelaşi timp, tehnicianul consideră că meciul cu Steaua va fi mai uşor pentru echipa sa decât cel cu CS Mioveni prin prisma faptului că jucătorii săi nu vor mai evolua sub presiune.
"Cu Steaua e meci uşor, cu Mioveniul a fost greu, iar dacă reuşim să scoatem un rezultat favorabil ar fi extraordinar de bine. Cel mai rău lucru care ni se poate întâmpla la acest meci este să pierdem un joc, deci să pierdem trei puncte. Orice altceva este extraordinar de bine pentru echipă. Dar şi dacă pierzi este important cum o faci. Ai ieşit cu capul sus de pe teren că ai făcut totul pentru a scoate un rezultat favorabil sau te simţi jenat că nu ai dat totul din tine şi ieşi cu capul plecat. Niciodată nu vreau ca echipa să iesă cu capul plecat de pe teren. Indiferent de rezultat", a adăugat Grigoraş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite