Grigoraş: "Cu Rapid plecăm cu şansa a doua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş
Petre Grigoraş

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat, marţi, că echipa Pandurii Târgu Jiu nu are nimic de pierdut în meciul cu Rapid, din Cupa României, şi va juca la victorie pentru o calificare în semifinalele competiţiei.

"Noi nu avem nimic de pierdut, e şansa noastră, dacă vrei să ajungi sus sau în finală ori acum, ori mai târziu, trebuia să întâlnim o echipă puternică. Vom face tot posibilul să obţinem o calificare, care ar fi clar o surpriză pentru noi. Noi am obţinut rezultate destul de bune cu echipele mai bine cotate, dar Cupa este totdeauna o competiţie a surprizelor şi orice este posibil, dar noi sperăm să facem o surpriză plăcută", a spus Grigoraş.

Tehnicianul recunoaşte însă că echipa sa pleacă cu şansa a doua: "Trebuie să recunoaştem că plecăm cu şansa a doua ţinând cont de faptul că jucăm în Giuleşti şi că în clasament Rapid are mai multe puncte decât noi. Au de luat şi o revanşă după înfrângerea din campionat şi de aceea spunem că plecăm cu şansa a doua. Dar Cupa României s-a văzut că este o competiţie a surprizelor şi de aceea se poate întâmpla orice".

Partida Rapid Bucureşti - Pandurii Târgu Jiu, din sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, va avea loc miercuri, de la ora 18.30, pe arena Valentin Stănescu - Giuleşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite