Petre Grigoraş: "Vreau doi-trei atacanţi de valoare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii Tg. Jiu
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii Tg. Jiu

Antrenorul formaţiei Pandurii, Petre Grigoraş, a declarat că este convins că, dacă au fost probleme la adversara de luni, Rapid, acestea s-au rezolvat şi atacantul Cassio Vargas Barbosa "nu a dormit în stradă".

"Cei de la Rapid sunt pe val, sunt profesionişti şi vor să câştige titlul şi trebuie să treacă şi peste impedimente de genul acesta. Sunt convins că, dacă au fost probleme, s-au rezolvat şi Cassio nu a dormit în stradă", a spus Grigoraş.

Tehnicianul nu crede că problemele de lot ale giuleştenilor vor afecta echipa Rapid: "Au şi ei ceva probleme, le vor lipsi Marius Constantin şi Bozovici, suspendaţi, dar lotul lor e atât de numeros şi aproape la acelaşi nivel valoric că nu se cunosc trei-patru absenţe".

Petre Grigoraş consideră că echipa sa are un complex în faţa porţii, care trebuie rezolvat pentru că e una dintre formaţiile cu cele mai slabe atacuri din Liga I. "Cred că le e frică să dea gol, le e frică să ajungă la poartă. Având al doilea atac slab din ţară cu 7 goluri, după Unirea Urziceni care are 6 goluri în 12 etape. E şi un handicap psihic, în afara lipsei unor jucători de poartă", a explicat el.

Antrenorul a amintit cu această ocazie de un atacant care marca la fiecare meci cu Rapid, Sorin Vintilescu, care este golgheterul echipei Pandurii în Liga I de aproximativ cinci ani, nefiind depăşit. "Pandurii de-a lungul istoriei în Liga I cred că nu a depăşit recordul lui Vintilescu, cu 6 goluri într-un sezon. Un vârf de atac să dea 6 goluri e puţin. Dacă nici acest «record» nu a putut fi egalat vă daţi seama că problema atacanţilor nu este de astăzi ci de mult timp".

Grigoraş are ca prioritate pentru iarnă transferul unui atacant, explicând că în acest moment nu are nevoie de alt jucător la echipă: "Eu personal, în iarnă, dacă cei din conducere mă vor ajuta, bineînţeles, am şi câteva propuneri, nu am nevoie de absolut nimic la echipă decât de atacanţi. Dacă îmi vor aduce doi-trei atacanţi sunt convins că echipa se va salva. Toţi sunt din Liga I dar nu vă gândiţi la jucători de la Steaua, Dinamo, CFR Cluj că acolo e închisă poarta".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite