Grigoraş: "Vine Nogo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş
Petre Grigoraş

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat că jucătorul din Burkina Faso, Salif Nogo, va veni în probe la gruparea din dealul Copoului.

"Fundaşul din Burkina Faso, Salif Nogo, trebuie să vină în această săptămână. El a devenit liber de contract după litigiul cu Jiul Petroşani. Jucătorul mi-a spus că poate veni în România, aşa că îl aştept pentru a vedea exact în ce condiţie fizică se află. Eu îl ştiu pe Nogo din perioada în care a jucat la Oţelul Galaţi. Rămâne să văd cum se prezintă acum şi de-abia atunci voi lua o decizie în privinţa sa", a spus Grigoraş.

Tehnicianul formaţiei ieşene a mai adăugat că atacantul Lamine Diarrassouba a revenit la pregătirile echipei din dealul Copoului: "După aproape o lună de absenţă, la pregătirile echipei a revenit şi atacantul Lamine Diarrassouba. Acesta s-a pregătit cu noi în cantonamentul din iarnă, de la Poiana Braşov, însă nu a putut merge cu noi în Antalya din cauza problemelor cu viza. Rămâne de văzut când va ajunge în formă maximă, pentru a putea conta pe el".


Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite