Petre Grigoraş: "Echipa mea va arăta altfel în campionat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat că jucătorii pe care îi pregăteşte sunt obosiţi după antrenamentele din ultimele zile, dar este o situaţie normală, el programând vârful de formă sportivă pentru reluarea campionatului.

Lotul echipei Pandurii Târgu Jiu se confruntă şi cu mai multe probleme medicale. "E o anumită îngrijorare acum pentru aceste probleme medicale, dar echipa va arăta cu totul şi cu totul altceva în campionat chiar dacă acum arată rău, arată obosită şi nu-şi găseşte cadenţa. Şi e normal pentru că, împreună cu preparatorul fizic, nu am făcut un program ca să intrăm într-o formă sportivă foarte bună cu o lună înainte de a începe campionatul şi când începe returul să fim obosiţi", a spus Grigoraş.

Pintilii şi Vranjes au participat la antrenamente, dar nu au putut juca încă în meciurile de verificare după ce s-au accidentat la primul amical, cu naţionala de tineret a Ungariei. Matei şi Viera se antrenează doar la sala de forţă, cei doi având probleme mai grave. Lemnaru se antrenează normal după ce la meciul precedent cu FK Jagodina era pe foia de joc, dar din cauza unei infecţii la picior nu a mai putut să intre pe teren, el fiind menajat. Grigoraş regretă că nu i-a avut valizi pe toţi jucătorii în cantonamentul din Antalya. "Singura problemă e că nu i-am avut pe toţi apţi aici, dar se pare că nu suntem noi singura echipă cu asemenea probleme. E un joc de contact, iar la primul meci s-au dat trei cartonaşe roşii şi am avut patru jucători scoşi din competiţie pentru mai multe zile. E riscul meseriei şi, din păcate, se mai întâmplă", a completat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite