Gora Tall, urmărit de bodyguarzii lui Gigi Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tall este doar un turist în lotul Stelei
Tall este doar un turist în lotul Stelei

„Va fi noul Goian”, spunea Gigi Becali la venirea lui Gora Tall, fundaşul adus de Panduru şi Stoichiţă după două luni de negocieri cu cei de la APOP Kinyras Peyias.

Atât Becali, cât şi fanii Stelei se aşteptau ca el să rupă norii, fiind vorba de singurul transferat în iarnă pentru care latifundiarul a scos din buzunar o sumă de bani, 100.000 de euro pentru trei luni de împrumut. În realitate, fotbalistul nu reuşeşte să mai prindă nici măcar banca de rezerve.

„Am constatat că pe o scară de la 1 la 10, Tall este obosit de nota 9. Se plânge mereu că antrenamentele sunt tari. În Cipru, pregătirea se pare că se face după ureche. Dacă ratez un transfer din cinci, e în regulă", a explicat „Lippi".

Pentru a verifica dacă oboseala este cauzată de o viaţă de noapte agitată, Becali s-a hotărât să ia măsuri. Patronul a pus bodyguarzii pe urmele lui Gora, însă după câteva zile de filaj aceştia i-au raportat că Tall n-a călcat strâmb.

După ce a primit şi referinţe de la Steaua II, Becali şi-a dat seama că jucătorul e o «ţeapă»! Diagnostic confirmat şi de atacantul lui Aris Limassol, Adi Mihalcea: „N-ai cum să-l compari pe Tall cu Dorin Goian. Eu am jucat împotriva ambilor şi pot să vă spun că este diferenţă ca de la cer la pământ între ei!".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite