Goluri de adio

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Liviu Ganea, 23 de ani (în roşu) a dat două goluri în Cupa României
Liviu Ganea, 23 de ani (în roşu) a dat două goluri în Cupa României

În iarnă, Liviu Ganea intră în ultimele şase luni de contract şi vrea să plece la o echipă din străinătate, pentru că roş-albii nu sunt de acord cu pretenţiile sale financiare. Ganea a fost trimis la echipa a doua după ce s-a certat cu şefii în privinţa noului contract. Totuşi, în Cupa României, contra celor de la Gaz Metan Severin, s-a apelat la serviciile sale şi nu a dezamăgit.

A reuşit o „dublă" în victoria roş-albilor cu 5-0, dar relaţia sa cu acţionarii nu s-a schimbat deloc. Jucătorul cere în continuare o primă de instalare de 250.000 de euro şi un salariu de peste 100.000 de euro, dar acţionarii nici nu vor să audă de propunerea „vârfului" de 23 de ani.

Chiar dacă oficial a anunţat că vrea să continue în „Ştefan cel Mare", iar mai multe echipe din Liga I l-ar dori, în realitate Ganea vrea să evolueze în străinătate. „Îi mulţumesc domnului Ciobotariu că mi-a dat şansa să joc, chiar dacă situaţia mea contractuală nu e ok. Sperăm, ca şi anul trecut, să jucăm finala, dar să o şi câştigăm acum", a spus Liviu Ganea.

„Mă bazez pe el, chiar dacă a jucat mai puţin, pentru că perechea Dănciulescu - Niculae este într-o formă fantastică", a declarat şi Ciobotariu despre jucătorul care în iarnă intră în ultimele şase luni de contract şi poate negocia cu orice club. Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, a comentat situaţia lui Ganea şi l-a criticat pe atacant pentru pretenţiile sale exagerate.

„În ultimii ani a existat o generozitate dusă la extrem şi mai mult am avut de pierdut. Nu mi se pare normal ca Liviu Ganea să ceară primă de instalare de 250.000 de euro, este o cerere de pe altă planetă şi nu are nicio concordanţă cu vremurile actuale. El este cel care trebuie să se gândească, să revină cu picioarele pe pământ, şi nu conducerea clubului", a explicat „Mister".

5 mii de euro pe lună este salariul actual al lui Liviu Ganea la Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite