Goge: "2010 a fost cel mai frumos an de când m-am apucat de fotbal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ialomiţenii nu mai au prea multe motive de bucurie
Ialomiţenii nu mai au prea multe motive de bucurie

Fundaşul echipei Unirea Urziceni, Petre Goge, a declarat, miercuri, că anul 2010 a fost cel mai frumos de când a început să joace fotbal şi că speră ca în 2011 să ajungă la reprezentativa de tineret.

"Anul 2010 a fost cel mai frumos de când m-am apucat de fotbal", a spus Goge, care joacă la Unirea Urziceni din toamna acestui an.

După ce a făcut o parte de juniorat la Şcoala Gică Popescu şi a jucat două sezoane la echipa de ligă secundă, CSM Râmnicu Vâlcea, Petre Goge a fost testat în vară la două dintre echipele din prima ligă, Oţelul Galaţi, unde a stat două săptămâni, şi Universitatea Craiova, unde a stat mai puţin de o săptămână. În cele din urmă, a ajuns la Unirea Urziceni, după ce această grupare s-a despărţit de mai mulţi jucători importanţi. Pentru a ajunge în prima ligă, fotbalistul în vârstă de 19 de ani şi-a plătit din propriul buzunar transferul, devenind în toamnă jucător liber de contract.

"Nu am plecat de la Vâlcea pentru bani, am cam acelaşi contract la Urziceni, dar mi-am dorit să joc în Liga I. De când am ajuns la Unirea, am ratat doar un meci. Am 10 partide în primul eşalon. La început, în primele trei meciuri am fost folosit ca fundaş dreapta, apoi am jucat mijlocaş dreapta, cred că este postul care mi se potriveşte cel mai bine. Nu ştiu de ce, dar mi s-a părut mai uşor la Urziceni decât la CSM. La Vâlcea, deşi era Liga a II-a, era mult mai multă presiune decât la Unirea", a afirmat Goge.

Petre Goge şi-ar dori să aibă evoluţii constante la Unirea Urziceni, iar apoi să aibă oportunitatea de a pleca la o echipă din străinătate. "Până acum, am jucat la Under 19. Recent am fost chemat şi la trialul organizat la naţionala de tineret. Sper ca, anul viitor, să fiu convocat la naţionala de tineret, să joc constant la Urziceni, echipa să se salveze de la retrogradare, apoi să fac pasul spre o echipă din străinătate", a adăugat jucătorul, care va petrece sărbătorile acasă, în comuna doljeană Poiana Mare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite