Gloria Bistriţa - Korona Kielce, scor 2-0, într-un meci amical

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gloria Bistriţa a câştigat, cu scorul de 2-0 (0-0), meciul amical disputat, vineri seară, în compania formaţiei poloneze Korona Kielce, în cadrul stagiului de pregătire pe care îl efectuează în Austria.

Golurile au fost înscrise de Thaer Fayez Bawab '70 şi Valentin Năstase '79.

Echipa de start a avut următoarea alcătuire: Albuţ - Peteleu, V. Năstase, Frăsinescu, Velcovici - R. Mărginean - Keita, Predescu, Enescu, C. Petre - Coroian. Au mai jucat: Tudose, Anton, T. Moldovan, Bawab, Rogozan.

Managerul Laurenţiu Reghecampf a declarat că a fost mulţumit de randamentul tuturor jucătorilor. "Ne apropiem de finalul cantonamentului şi jucătorii au înţeles ce le cerem. A fost o schimbare de atitudine, băieţii şi-au dat seama că au pierdut două meciuri când nu trebuia, deoarece nu au jucat ca o echipă, ci ca 11 jucători. Mă bucur că au înţeles ce vrem de la ei în jocul unu la unu, au pus adversarul în dificultate. Am fost agresivi în faza defensivă, am atacat adversarul mult mai aproape de poarta lui, lucru care ne-a ajutat să ne creăm ocazii. Am mai avut şanse de a marca, ne-a fost anulat şi un gol valabil", a spus Reghecampf pentru site-ul oficial al clubului Gloria.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite