Giuleştenii mai aduc un fundaş central

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tripleta din fruntea Rapidului: Dinu Gheorghe – Lucescu jr – George Copos
Tripleta din fruntea Rapidului: Dinu Gheorghe – Lucescu jr – George Copos

În ciuda performanţelor foarte bune din amicale, din această vară, Dinu Gheorghe e în continuare rezervat cu privire la şansele echipei sale de a lua titlul. Preşedintele "feroviarilor" a spus că va mai aduce un fundaş pentru a produce o mai mare concurenţă printre jucători.

Oficialii din Giuleşti încearcă să-i tempereze pe jucători şi spun că situaţia va sta cu totul altfel cînd meciurile vor avea miză. Mai mult, Dinu Gheorghe se ţine de promisiune şi îi aduce un nou fundaş central lui Răzvan Lucescu, iar pînă la debutul în Europa va mai veni un apărător.

"Nu jucăm chiar atât de bine, am întâlnit echipe bune, am câştigat, dar va fi altceva când se va juca pe puncte sau pe calificări. Avem o veste bună pentru noi, vom rezolva săptămâna asta problema cu apărătorul central. Până încep meciurile din Europa League poate aducem şi al cincilea fundaş central. Despre Rui Duarte putem vorbi mîine. A spus că e pe drum, însă pînă cînd nu primesc telefon că a ajuns în cantonament, nu cred nimic", a spus Dinu Gheorghe pentru DigiSport.

Oficialul din Grant a comentat şi propunerea Federaţiei de a se juca cuplaje între echipele bucureştene, spunînd că echipa sa poate avea avantaje dacă această soluţie va fi pusă în aplicare, dar se teme de reacţia suporterilor.

"Pot apărea probleme şi la cuplaje. Acum 30 de ani era altceva, oamenii erau mai liniştiţi. În momentul ăsta, nu cred că se va putea face un cuplaj. Eu nu aş vrea asta. Noi avem noroc cu suporterii noştri, care se comportă exemplar pe un stadion", a mai spus Dinu Gheorghe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite