Giovanni Becali va fi consilier la Dinamo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul FIFA, fost preşedinte executiv al "cîinilor", va deveni consilier al lui Andone şi al lui Dinamo, promiţând că va aduce titlul în Ştefan cel Mare. Voi fi consilierul general al clubului. Cînd va fi nevoie de mine, se poate apela cu încredere", a declarat Ioan becali la GSP TV.

Chiar dacă nu a avut o relaţie prea bună cu Ioan Andone la precedentul său mandat în conducerea clubului lui Dinamo, Ioan Becali a dat asigurări că totul este de domeniul trecutului. "Eu l-am convins pe Ando să vină în Ştefan cel Mare. A revenit la Dinamo datorită mie. Ando va fi manager general, eu consilier, chiar dacă nu într-o funcţie oficială, aşa că nu văd ce rost mai are să rămînă Florin Prunea la club! Eu cred că va pleca, nu mai e nevoie de el".

Fost preşedinte executiv al "cîinilor" în perioada iulie 2005 - februarie 2006, Becali l-a demis pe Andone cînd era antrenorul roş-albilor, deşi echipa era pe primul loc! Între timp cei doi s-au împăcat, fraţii Becali asistîndu-l pe "Fălcos" atunci cînd a semnat, în iarnă, cu ŢSKA Sofia, iar acum cu Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite