Giovani jonglează cu Zicu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Zicu
Ianis Zicu

Ianis Zicu este cu un picior în „Ştefan cel Mare” şi cu unul la Sofia. Şi aşa ar putea rămâne pentru mai mult timp, pentru că fraţii Becali se gândesc la varianta împrumutului lui Zicu la ŢSKA.

De ce ar prefera Giovani ca Ianis să rămână sub tutela lui? Pentru că plănuieşte să se întoarcă în acţionariatul roş-albilor, dar nu oricum, ci în forţă!

Practic, fostul impresar are un plan pe care vrea să-l execute în două etape. Prima constă în direcţionarea mijlocaşului de 26 de ani spre Sofia pentru a-i relansa cariera, dar şi pentru a-l ajuta pe Andone. După terminarea actualului sezon urmează partea secundă a planului lui Giovani. După cum a dezvăluit chiar Gigi Becali, vărul său ar putea fi cooptat din nou în conducerea roş-albilor.

Fostul impresar vrea să marcheze această mutare prin readucerea lui Zicu în „Groapă" de la Sofia! Varianta cu împrumutul lui Zicu la ŢSKA şi revenirea în „Ştefan cel Mare" odată cu Giovani este perfect realizabilă din moment ce tot fraţii Becali l-au răscumpărat pe Ianis de la Inter şi l-au dat la Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite