Giovani Becali îl face praf pe Moţi: "E o catastrofă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giovanni Becali
Giovanni Becali

Dinamo a câştigat greu partida din prima etapă contra Astrei, jocul împotriva ploieştenilor demonstrând că trupa lui Ioan Andone nu a remediat încă probleme defensive. Giovani Becali a criticat compartimentul defensiv al "câinilor", tirul acestuia îndreptându-se spre Cosmin Moţi.

Becali afirmă că stopperul îşi gâseşte încă loc în primul "unsprezece" al echipei deoarece Andone nu are încă cu cine să-l înlocuiască, doi dintre fundaşii centrali importanţi ai echipei, Lucian Goian şi Dragoş Grigore, fiind nerefăcuţi.

"Apărarea lui Dinamo nu îmi place de vreo 6 luni, dar asta e. Moţi trebuie să înţeleagă că fotbalul nu se joacă cu atât de multe ţigări. Ar trebui să stea vreo 3-4 luni pe bancă, ca să se trezească. El e în pericol să piardă locul de titular la Dinamo. El joacă pentru că Dinamo nu are fundaşi centrali valizi la ora actuală. Moţi e o catastrofă de jucător de vreo 7-8 luni. La cap sare, dar din 7 mingi prinde una, deposedări nu face, nu ştie să stea în linie cu coechipierii, să se sincronizeze cu portarul. Nu mai joacă fotbal. Îmi pare rău, dar totul are o limită. Te întrebi dacă e fotbalist sau a păcălit fotbalul", a declarat Giovani Becali la gsptv, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite